کارایی ژنراتور دیزلی در مقابل موتور برق بنزینی : آیا می خواهید زمانی که برق قدرت شبکه پاسخ گویتان نیست برق را در محل کار خود نگه دارید؟ به جای نصب یک سیستم پشتیبان دائمی با هزینه، شما ممکن است ترجیح دهید یکی از دو ژنراتور دیزلی یا موتور برق بنزینی را انتخاب کنید.
خرید یک ژنراتور دیزلی قابل حمل یا موتور برق بنزینی بسیار آسان است. باید چند فاکتور را در نظر بگیرید. این که برای چه مدت زمان و برای چه سطح تجهیزاتی میخواهید ژنراتور دیزلی یا موتور برق بنزینی تهیه کنید می تواند روی بودجه ی شما تاثیر مستقیم داشته باشد.
مقایسه ژنراتور دیزلی در مقابل موتور برق بنزینی:
یکی از مزیت های ژنراتورهای دیزلیِ قابل حمل، بهره وری سوخت آنهاست. ژنراتورهای دیزلی از سوخت کمتری نسبت به همتایان خود استفاده می کنند. به این دلیل که در یک ژنراتور دیزلی، سوخت فشرده می شود. در ژنراتور دیزلی سوخت و هوا به طور جداگانه وارد موتور می شوند. هوای فشرده شده ، به موتور اجازه می دهد تا با استفاده از سوخت کمتر کارآمد تر باشد.
اما موتوربرق بنزینی قبل و بعد از فشرده سازی سوخت و هوا را با یک کربوراتور مخلوط می کنند و باعث کاهش کارایی سوخت می شوند.
از آنجایی که ژنراتورهای دیزلیِ قابل حمل، سوخت بیشتری دارند و آن ها با سوخت مشابهی کار خواهند کرد در نتیجه آنها هزینه کمتری برای کار و تأمین انرژی بدون وقفه برای خانه یا تسهیلات شما خواهند داشت.
زمانی که صحبت از مصرف سوخت می شود، دیزل ژنراتور ها به نصف میزان سوختی که ژنراتورهای بنزینی مصرف می کنند، نیاز دارند. این مزیت گاهی اوقات به قیمت ژنراتورها نیز بر میگردد اما برای بیشتر موارد یک دیزل ژنراتور هزینه ی کمتری در طول عمر استفاده ی خود نسبت به موتور برق بنزینی دارد. یک تفاوت دیگر بین ژنراتورهای دیزلی و بنزینی، احتراق سوخت می باشد. ژنراتورهای بنزینی از یک جرقه در محفظه ی سوخت برای مشتعل کردن سوخت استفاده می کنند. از طرفی دیگر دیزل ژنراتورها از طریق فشرده سازی و گرم کردن سوخت ایجاد آتش می کنند که این بسیار امن تر از موتورهای بنزینی است که ممکن است از طریق یک جرقه منجر به انفجار شود.
سر و صدا و گرمای ژنراتور دیزلی در مقابل موتور برق بنزینی:
مدل های قدیمی تر از ژنراتورهای دیزلی قابل حمل بسیار پر سر و صدا بودند و آنها را برای استفاده در محله های با چگالی بالا نامناسب می دانستند. با این حال، مدل های معاصر بی سر و صدا و به تعمیر و نگهداری کمتر از موتور برق بنزینی نیاز دارند، زیرا هیچ کربوهیدرات یا شمع های جرقه ای وجود ندارد.
یک ژنراتور دیزلی 1800 دور در دقیقه با آب خنک برای مدت 12000 تا 30000 ساعت، قبل از اینکه نیاز به تعمیر و نگهداری جدیی باشد، کار خواهد کرد. در مقایسه، موتور برق بنزینی مشابه پس از 6000 تا 10 هزار ساعت عملیات نیاز به تعمیر و نگهداری دارند. ژنراتورها با هوا یا مایع سرد می شوند. این که آیا ژنراتور قابل حمل دیزلی یا بنزینی است، میزان مایع خنک کننده متفاوت است و روی قیمت تاثیر می گذارد.
مقایسه نکات مثبت و منفی موتورهای بنزینی و گازوئیلی:
1.روشن شدن با هندل یا استارت برقی موتور برق های بنزینی بسیار آسانتر از موتورهای دیزلی میباشد.
2.هزینه سوخت موتورهای بنزینی حدود 3 برابر موتورهای گازویلی میباشد.
3.قیمت موتوربرق های دیزلی 30 تا 50 درصد بیشتر از بنزینی میباشد.